Win de prestigieuze titel en een professionele vitamix blender!

Doe mee!

Win jij de titel ‘Beste bowl van 2019’?

5Maak een foto van jouw mooiste bowl en upload deze via het aanmeldingsformulier. Maak een verleidende beschrijving en verzamel zoveel mogelijk stemmen. T/m 22 September 2019 kun je jouw foto insturen en zoveel mogelijk stemmen verzamelen. De beste 5 bowls gaan door naar de finale.

Zorg dat je foto hieraan voldoet:
– Het moet een foto zijn van een smoothiebowl met fruit
– Max 1 mb
– 1 foto per deelnemer.

Win gratis vitamix blender best bowl

Wat kun je winnen?

Deelnemers:
  • Juryprijs: Titel ‘Beste bowl van 2019’ én een professionele Quiet-One Vitamixblender t.w.v. € 2.000,-
  • Publieksprijs: Titel ‘Beste bowl van 2019 Publieksprijs én Premium bevroren fruit shop tegoed in de wholesale shop  Acai Benlelux t.w.v. € 500,-
Stemmers:
  • € 100,- premium bowl-fruit shop tegoed bij Acai Benelux 
  • en nog meer mooie prijzen.

De bba-finaledag

Tijdens de grote finaledag krijgen de beste ‘bowlistas’ de mogelijkheid om hun bowl te presenteren en laten proeven aan een vakkundige jury. Bij de beoordeling zal de jury niet alleen kijken naar de looks, maar ook naar smaak, gezondheid en consistentie. Op basis van deze aspecten zal worden bepaald wie de beste bowl van 2019 heeft gemaakt. Tijdens deze dag zal tevens de publieksprijs worden uitgereikt en de prijswinnaars onder de stemmers bekend worden gemaakt.

Cocos bowl best bowl awards Acai benelux
logo best bowl awards_acai benelux

Over de Best Bowl Awards

Wie maakt de beste bowls van Nederland en België? Acai bowls, Pitaya bowls, Kokos of Green bowls, je ziet ze steeds meer. De afgelopen jaren zijn de smoothie bowls uitgegroeid tot hét healthy design food op instagram. En in 2019 zijn ze ook niet meer weg te denken op een trendy menukaart. Daarom organiseert Acai Benelux nu de Best Bowl Awards van Nederland en België.

Maar wat maakt nou een echte goede bowl? Bij geweldige looks, verwacht men niet alleen een overheerlijke smaak, maar tegenwoordig ook een hoge voedingswaarde en duurzame ingrediënten. De ingezonden bowls zullen daarom door een vakkundige jury op al deze aspecten worden beoordeeld. Wij zijn erg benieuwd naar welke schitterende creaties wij zullen ontvangen!

Contact

A. Hofmanweg 5a
2031 BH Haarlem
+31 (0)85 – 303 64 17
bestbowlawards@acai-benelux.eu 

PARTNERS

DutchEnglishFrenchGerman
Best bowl awards draait op SYS PlatformSYS Platform - Websites voor coaches